Kategorie
    Szukaj treści

    Wpisz szukaną frazę


    Wyszukiwanie zaawansowane
    Koszyk
    ...jest pusty

    Szybki kontakt
    zamowienia@malteurop.shop.pl
    tel. +48 58 300 90 43
    Obowiązek informacyjny

    Niniejszy komunikat został sporządzony, w celu wykazania, że Twoje dane osobowe są przetwarzane, ale również zabezpieczone zgodnie z wymogami prawa, dotyczącymi zasad przetwarzania i zabezpieczenia danych, w tym w szczególności są one przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dy-rektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). Uprzejmie prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami.



    Jakie dane przetwarzamy?

    • Chodzi o dane osobowe, czyli informacje na podstawie których jesteśmy w stanie Cię zidentyfikować, są one zbierane w ramach prowadzenia przez nas działalności handlowej, przykładowo jest to imię oraz nazwisko, numer telefonu czy adres poczty internetowej.



    Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych ?

    • Administratorem Twoich danych jest Malteurop Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku na ul.Promowa 1, 80-702 (dane do kontaktu: adres e-mail office.gdansk@malteurop.com) oraz nasi Zaufani partnerzy.



    Jaki jest cel przetwarzania Twoich danych?

    Przetwarzamy te dane:

    • W celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług,
    • W celach statystycznych,
    • W celu oferowania produktów handlowych,
    • W celu marketingu bezpośredniego, informowania o promocjach i najnowszych ofertach,
    • W celu postępowania rekrutacyjnego,
    • Twoje dane będą również przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

    Zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się poprzez ocenę czynników dotyczących profilowanej osoby, w tym płci, wielu, lokalizacji, zainteresowań, osobistych preferencji, możliwości finansowych. Konsekwencją takiego przetwarzania będzie dostosowanie oferty marketingowej, odrzucenie wniosku kredytowy, zindywidualizowany kontakt z klientem.



    Jak długo będziemy przetwarzać Twoje dane?

    • Twoje dane będziemy przetwarzać tak długo, jak się na to zgadzasz. Maksymalny niezbędny okres przetwarzania Twoich danych to 10 lat, a w celach rekrutacyjnych 1 rok. W przypadku wycofania zgody, dane zostaną przez nas usunięte niezwłocznie, nie później niż w terminie 5 dni roboczych od dnia zgłoszenia. To maksymalny czas, który jest nam potrzebny operacyjnie na usunięcie Państwa danych z naszych zasobów.



    Jakie są podstawy prawne przetwarzania Twoich danych?

    • Każde przetwarzanie Twoich danych musi być oparte na właściwej, zgodnej z obowiązującymi przepisami, podstawie prawnej. Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych w celu świadczenia usług jest niezbędność do wykonania umów o ich świadczenie. Przetwarzanie Twoich danych w celach marketingowych oraz promocyjnych oraz w celach analitycznych będzie odbywać się na podstawie Twojej dobrowolnej zgody.



    Komu możemy przekazać dane?

    • Zgodnie z obowiązującym prawem Twoje dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie zgodnie z zawartą umową handlową, np. agencjom marketingowym, podwykonawcom naszych usług, pracownikom Administratora oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądy lub organy ścigania (tylko w przypadku wystąpienia z żądaniem z podaniem stosownej podstawy prawnej. Jednocześnie zaznaczyć należy, iż Państwa dane nie będą przekazywane do państw trzecich tzn. poza terytorium Unii Europejskiej.



    Jakie są Twoje prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?

    • Masz prawo do żądania od Administratora Danych Osobowych dostępu do Twoich danych, ich sprostowania czyli aktualizacji, usunięcia lub ograniczenie ich przetwarzania, jak i prawo do przenoszenia danych. Możesz także cofnąć zgodę na przetwarzanie Twoich danych w każdym czasie poprzez złożenie/wniesienie sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych przez Administratora.

    • Masz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (dawniej GIODO) gdy uznasz, iż przetwarzanie przez nas Twoich danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

    • Jednocześnie zaznaczyć należy, iż w każdym momencie możesz wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych osobowych, jeśli chcesz to zrobić skontaktuj się z nami

    Akceptuję
    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zapisywanych w plikach cookies przez Malteurop Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Gdańsku na ul.Promowa 1, 80-702 w celach marketingowych (w tym analizowanie i profilowanie w celach marketingowych). Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją dowolnym momencie wycofać wysyłając wiadomość pod adres office.gdansk@malteurop.com, jednakże wycofanie udzielonej zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych na podstawie zgody udzielonej przed jej wycofaniem.

    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.